Τηλεφωνήστε μας τώρα στο: 216 8003646

Καλωσήρθες επισκέπτηκάνε είσοδο στονλογαριασμό σουή κάνεεγγραφή

Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου

1. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:

Οι όροι και προϋποθέσεις που ακολουθούν θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα Kalarashome το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kalarashome.gr . Κάθε χρήστης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος  θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους όπως εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση .Ο χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρακάτω όρους και σε περίπτωση διαφωνίας με τους όρους αυτούς να απέχει από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγής του με αυτό. Η Kalarashome διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ,εφόσον ο χρήστης οφείλει να διαβάσει και να ενημερωθεί για τους όρους χρήσης πριν προβεί σε οποιαδήποτε παραγγελία.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα και την πληρότητα  των πληροφοριών, που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών .Η εταιρία  δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη εκ παραδρομής στην καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

 

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Kalarashome δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού .Η εταιρία δεν  παράσχει καμιά εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αίτια.

 

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η Kalarashome φέρει ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία και αποτελούν πνευματικά δικαιώματα της Kalarashome και των συνεργατών της ,τα οποία προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

 

5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η έναρξη συνδιαλλαγών απαιτεί κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα για  τις ανάγκες της συναλλακτικής σχέσης μας και δεν διανέμεται σε κανένα οποιαδήποτε πληροφορία που σας αφορά. Σε καμία περίπτωση η εταιρία δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε σε τρίτες εταιρείες ή άλλους φορείς χωρίς την άδειά σας ενώ βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.

Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

• Παραλαβή από το κατάστημα

• Μέσω μεταφορικής εταιρίας

• Αποστολή με μεταφορική εταιρία.

( Τα έξοδα μεταφοράς και αποστολής των εμπορευμάτων βαρύνουν τον πελάτη)

 

6. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

• Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

• Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παραλαβή στο χώρο σας.

• Με κατάθεση τοις μετρητοίς σε τραπεζικό λογαριασμό.

• Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα.

• Πληρωμή  μέσω paypal

 

7. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις εξής περιπτώσεις :

• Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε ακύρωση αυτής δηλαδή πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία

• Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ είναι απαραίτητο κατά την παράδοση του προϊόντος να ελέγξετε την κατάσταση του προϊόντος .Επιστροφές προϊόντων προβλέπονται στις εξής περιπτώσεις:

• Ο πελάτης έχει δικαίωμα  να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

• Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ως προς τη λειτουργία του, ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί κατά την παραλαβή, παρουσία του μεταφορέα. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

• Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές/συνεργάτες αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

*Στις παραπάνω  περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει  ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους.

 

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας είναι δυνατόν να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

• Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

• Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο

• Σε περίπτωση  ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

• Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία ή την επιβεβαίωση με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο  επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αρμόδιο για την επίλυση διαφορών που σχετίζεται με την παρούσα σελίδα είναι τα δικαστήρια Αθηνών. Η χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος , όλοι οι όροι χρήσης καθώς και οι συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο που ρυθμίζει τα σχετικά θέματα. Τα ελαττώματα και οι ατέλειες πρέπει να καταγγέλλονται γραπτώς εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων.

 

Καταστήματα

  • Κωστή Παλαμά 98,Καματερό, Αθήνα
  • ΤΗΛ: 2168003646
  • info@kalarashome.gr

Ακολουθήστε μας


Πληρωμές

maestromastercardvisa
mastercard secureverified by visa

Log in or create an account